Strategische samenwerking met mr. Maurice Essers, aanbestedingsrechtadvocaat

Vanaf dit moment is er een strategische samenwerking met mr. Maurice Essers van Essers Advocaten. Vier Heren kan een beroep doen op de expertise van mr. Maurice Essers voor de eventuele preventieve juridische toetsing en borging van de aanbestedingsdocumenten. Hij richt zich met name op het juridisch begeleiden van eventuele complexe vraagstukken tijdens aanbestedingsprocedures en het mede redigeren van ter zake relevante aanbestedingsdocumenten en het voeren van aanbestedingsgeschillen.

Eigen kantoor aan de Veilingweg 18 te Bunnik

 

Vanaf dit moment is Vier Heren de trotste eigenaar van een kantoorpand in Bunnik gelegen aan de Veilingweg 18. In samenwerking met architect Cris van Amsterdam is deze bijzondere kantoorlocatie gerealiseerd. Wij werken er met veel plezier en ontvangen u graag.

Strategische samenwerking met mr. dr. Tom de Wit, ICT-contractrechtadvocaat

Vanaf dit moment is er een strategische samenwerking met mr. dr. Tom de Wit van Louwers IP Advocaten. Tom is een gespecialiseerde ICT-contractrechtadvocaat en wordt betrokken bij het toetsen dan wel opstellen van alle overeenkomsten, Service Level Agreements en bewerkersovereenkomsten alsmede de beantwoording van juridische vragen hierover.

Het CV van Tom is hier te vinden.

Adviesbureau Vier Heren wordt opgericht

Vier Heren richt zich uitsluitend op de inkoop van ICT voor zowel het onderwijs en als gemeenten en worden in toenemende mate herkend als specialisten. Het eerste kantoor is gevestigd in Beesd.

Mathijs en Dave werken bij Berenschot

Mathijs en Dave werken bij het toonaangevende organisatieadviesbureau Berenschot en specialiseren zich op de inkoop van ICT voor zowel centrale als lokale overheden. De bundeling van kennis van Mathijs en Dave (beiden ervaren organisatieadviseurs) dekt de kennisbehoefte om succesvol ICT te kunnen inkopen voor overheidsorganisaties volledig af.